top of page

Hoe scoor je met een te gek eindejaarsgeschenk?

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2020

Stilletjes aan komt het einde van het jaar in zicht. Traditiegetrouw worden er in deze periode van het jaar eindejaarsgeschenken gegeven aan klanten en andere zakelijke relaties. Hieronder vind je enkele tips om niet alleen tijd, maar ook kosten te besparen bij het uitzoeken van het ideale relatiegeschenk.


Tip 1: Plan tijdig

Om alles vlot te laten verlopen, begin je best tijdig met de voorbereidingen voor je eindejaarsgeschenken. Zeker als je gepersonaliseerde cadeaus, relatiegeschenken of gadgets wil. Sommige van deze producten hebben namelijk een langere levertermijn. Door deze blog te lezen ben je alvast goed op weg. 


Tip 2: Wees origineel

Laat de flessen wijn dit jaar eens aan de kant staan en ga voor iets origineels. Kies een cadeau dat past bij je doelgroep. Met een origineel relatiegeschenk spring je in het oog, zo kan je een eenvoudige vouwmeter vervangen door een magnetisch exemplaar.


Tip 3: Bepaal vooraf je budget

Bereken het aantal eindejaarsgeschenken en deel je budget door het aantal geschenken. Zo bekom je een budget per relatiegeschenk. Indien je de BTW integraal wil recupereren moet het geschenk per stuk minder dan 50,00 € (zonder BTW) bedragen of gepersonaliseerd zijn met naam van de schenker.


Tip 4: Kies een geschenkverpakking

Het leuke aan cadeaus krijgen, is natuurlijk het uitpakken, want net daarin schuilt de magie.


Tip 5: Geef het persoonlijk af

Geef je eindejaarsgeschenken niet met de chauffeur of je medewerker mee. Tracht het geschenk persoonlijk af te geven, want net daarin schuilt de kracht.


Tip 6: Vergeet je medewerkers niet

Ook je medewerkers waar je dag in dag uit op kan rekenen, worden graag in de bloemetjes gezet tijdens de feestdagen. Zo heerst er een goede sfeer tussen collega's, komen mensen graag naar het werk en zijn ze bereid om net dat tikkeltje meer te doen.


Tip 7: Geen tijd? 

Mocht het je dit jaar toch niet lukken om alles tijdig rond te krijgen tijdens de eindejaarsperiode, geef je klanten in de zomer dan een mooi badlaken om hen een fijne vakantie toe te wensen. Ook zo’n relatiegeschenk werkt!


Uiteraard kan je steeds beroep doen op One two assist om alles vlot te laten verlopen en alsnog uit te pakken met een super origineel eindejaarsgeschenk. 76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page