top of page

Wie zijn One two assist?

Het ondernemerschap brengt onvermijdelijk een flinke papierwinkel met zich mee. Vaak gebeurt deze administratie ’s avonds laat of in de weekends en is het voor de zaakvoerder een noodzakelijk kwaad. Op die manier gaat dit helaas vaak ten koste van de kwaliteit waardoor de fundamenten van je onderneming geraakt worden. Op dergelijke momenten is het belangrijk om een beroep te doen op experten die deze last met de glimlach uit jouw handen nemen.

One two assist bouwde de afgelopen jaren een mooie ervaring op in het administratief ondersteunen van zelfstandigen en kmo’s. Onder het motto ‘gun jezelf meer tijd’ helpen we zaakvoerders hun administratie op orde te houden zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen, zich op hun zaak focussen. Als freelancer is de flexibiliteit van One two assist een grote troef. Hiernaast werken we gedreven en zelfstandig waardoor de kost voor de ondernemer beperkt is zonder extra rompslomp. Meestal werken wij ter plaatse, maar vanuit ons eigen kantoor is ook mogelijk. Aangeboden diensten zijn Nederlands- of Engelstalig.

 

One two assist werkt in gans de provincie Antwerpen en bij de eerder kleine, groeiende onderneming tot 20 personeelsleden. Dit sectoronafhankelijk.

Meet The Team

Caroline Van den Berghe

Caroline Van den Berghe

Office angel

  • Grey LinkedIn Icon

Tel: 0496/97.87.72

E-mail: caroline@onetwoassist.be

Kim Helsen.jpg

Kim Helsen
Office angel

  • Grey LinkedIn Icon

Tel: 014/39.52.10

E-mail: kim@onetwoassist.be

Profielfoto Benny Scheyltjens.jpeg

Benny Scheyltjens
Coach & Excel guru

  • Grey LinkedIn Icon

Tel: 0496/68.87.61

E-mail: benny@onetwoassist.be

Werken aan de computer

Administratief talent?

Solliciteer nu!

 info@onetwoassist.be

bottom of page