Wie zijn One two assist

One two assist gunt je meer tijd

Het ondernemerschap brengt onvermijdelijk een flinke papierwinkel met zich mee. Vaak gebeurt deze administratie ’s avonds laat of in de weekends en is het voor de zaakvoerder een noodzakelijk kwaad. Op die manier gaat dit helaas vaak ten koste van de kwaliteit waardoor de fundamenten van je onderneming geraakt worden. Op dergelijke momenten is het belangrijk om een beroep te doen op experten die deze last met de glimlach uit jouw handen nemen.

One two assist bouwde de afgelopen jaren een mooie ervaring op in het administratief ondersteunen van zelfstandigen en kmo’s. Onder het motto ‘gun jezelf meer tijd’ helpen we zaakvoerders hun administratie op orde te houden zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen, zich op hun zaak focussen. Als freelancer is de flexibiliteit van One two assist een grote troef. Hiernaast werken we gedreven en zelfstandig waardoor de kost voor de ondernemer beperkt is zonder extra rompslomp. Meestal werken wij ter plaatse, maar vanuit ons eigen kantoor is ook mogelijk. Aangeboden diensten zijn Nederlands- of Engelstalig.

One two assist werkt in een cirkel van 25 km rond Turnhout en bij de eerder kleine, groeiende onderneming tot 20 personeelsleden. Dit sectoronafhankelijk.

Caroline Van den Berghe

Met een diploma boekhouding op zak bouwde Caroline een mooie ervaring op in financiële administratie. Zowel binnen kleine als grote bedrijven zorgde ze dat haar divers takenpakket steeds tot in de puntjes werd uitgevoerd.

Ze zag dat de structuur van de onderneming vaak de groei niet volgde waardoor er inefficiënt werd omgesprongen met werkmiddelen.

Caroline wilde een antwoord bieden door zaakvoerders persoonlijk te begeleiden en zo een stevige basis te leggen voor de verdere groei van hun onderneming.

0496/97.87.72

Ben jij een administratief talent?

Ben jij ook gebeten door de microbe van Finance, HR en Marketing?
Is het voor jou een plezier om alle documenten te verwerken en overzichtelijk te ordenen?
Ben je een manusje-van-alles die graag meedenkt met een organisatie?
Zie jij ook steeds mogelijkheden om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren?

Mooi zo!

Dan willen wij graag met je kennismaken en bekijken welke mogelijkheden we voor jou hebben. Misschien komen we op die manier tot een mooie samenwerking en helpen we nog meer bedrijven groeien.

Stuur je cv en motivatie naar caroline@onetwoassist.be en we nemen spoedig contact met je op!

Business Support op maat van jouw bedrijf

Kies hieronder vrijblijvend het aantal dagen per week dat je ondersteuning wil. Wij zoeken voor jou het gepaste pakket.

0,5 dagen