top of page

Administratieve ondersteuning

Facturatie

Wanneer maak jij je facturen? Op zaterdag of op zondag?

Uw facturen tijdig en correct versturen is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering.  Toch is dat nu net wat we laten liggen, waardoor er geen continuïteit is in uw ontvangsten.  

Debiteurenbeheer

Worden uw facturen steevast te laat betaald door uw klanten?  

Een correcte opvolging van je openstaande facturen is noodzakelijk voor een sterke financiële positie.  Daarom zorgt One two assist voor ondersteuning in uw financiële administratie door achterstallige betalingen telefonisch of schriftelijk op te volgen.

Boekhouding

Krijgt u steeds weer stress aan het einde van het kwartaal voor de BTW-aangifte? Of krijgt u op het einde van het boekjaar een waslijst aan ontbrekende facturen van uw boekhouder?

Vermijd stress en laat ons al het voorbereidende werk doen voor jouw boekhouder. Zo heeft hij een duidelijk overzicht en kan hij vlot aan de slag met het opstellen van de jaarrekening en de aangiftes van inkomstenbelasting.

Organisatie

Geen idee hoe je administratieve processen de groei van jouw bedrijf kunnen volgen?

Na een goed gesprek, maken wij een analyse van jouw werkprocessen en verlenen wij advies in het opstellen van een administratieve workflow die de groei van jouw bedrijf volgt. 

Personeelsadministratie

Loopt het contact met het sociaal secretariaat niet van een leien dak?

Personeel is het kostbaarste goed van elke onderneming. Daarom is het van belang dat lonen meteen tijdig en correct worden berekend en betaald.  Een foutje in de payroll is snel gemaakt. Laat het beheer van je payroll en personeelsadministratie daarom over aan mensen met kennis van zaken.

Wij kunnen je helpen!

bottom of page