Diensten

Als Office Manager & Business Support biedt One two assist volledige administratieve ondersteuning

One two assist biedt administratieve ondersteuning voor zelfstandigen en kmo’s tot 20 werknemers. Binnen de domeinen van financiën, personeelsmanagement en marketing nemen wij de last over zodat jij als ondernemer kan focussen op je core business. Wij helpen ook om de verschillende processen en systemen te optimaliseren zodat deze klaar zijn voor de verdere groei van jouw bedrijf.

Finance

De zaken gaan goed en de klanten vinden hun weg naar je bedrijf. Toch blijkt je bankrekening achterop te hinken. Zijn al je verkoopfacturen betaald? Tijd om je cashflow eens van dichterbij te bekijken.

Human Resources

Het aanwerven van personeel brengt rechten en plichten met zich mee. Dit vraagt tijd en energie en mag niet ten koste gaan van je business. Integendeel, het moet een opstapje zijn naar verdere groei.

Organisatie

Als ondernemer ligt jouw focus op de business en groei van je bedrijf. Vaak ontbreekt de tijd om hiernaast ook mee aan de structuur te bouwen. Zo raakt de efficiëntie van je administratie stilaan zoek.    

Management reporting

Een belangrijke houvast voor jou als ondernemer is een overzichtelijk dashboard met de meest courante rapporteringen en analyses. Dit geeft het nodige inzicht in de fundamenten van je bedrijf. 

Marketing

Je wil dat je onderneming mooi zichtbaar is voor de buitenwereld. Via een website, social media, opendeurdagen… Maar hoe pak je dit aan zonder te verdwalen en wat zijn de typische valkuilen? 

KMO-portefeuille

Veel kmo’s en vrije beroepers hebben nood aan opleiding en advies, bijvoorbeeld voor het opstellen van een communicatieplan. Hiervoor kloppen ze het liefst aan bij organisaties die de gewenste services via subsidies van de kmo-portefeuille aanbieden.

VCA-handboek

VCA (Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist aannemers) is een beheerssysteem ter bevordering van een veilige en gezonde werkomgeving en wordt als de algemene standaard voor veiligheid beschouwd.

Business Support op maat van jouw bedrijf

Kies hieronder vrijblijvend het aantal dagen per week dat je ondersteuning wil. Wij zoeken voor jou het gepaste pakket.

0,5 dagen